surround yourself with positive succesful people

ååh, längtar tillbaka så det gör ont.  
 
Tja ... Vart ska jag börja ? 
Tror jag börjar med igår kväll, då min otur började:
Stog i duschen och hade precis duschat ur schampoot, när lamporna slutar fungera. Blir en liten aning skräckslagen men tänkte prova känna mig fram till balsamflaskan osv haha, men insåg att det inte funkade.
I lite halvt panik tar jag handduken om mig och kallar på pappa om får komma och sätta in en stor sörens lampa som luser upp hela rummet och lämnar en centimeter av dörren öppen ungefär, sen kunde jag duscha vidare ...
 
Morgonen efter (alltså imorse), vaknade jag 4 minuter innan bussen gick så mamma fick köra mig till preem för att handla frukost, sen till skolan och träna manus. 
Usch, måste lära mig lägga mobilen så pass längt ifrån mig så jag måste GÅ till den och stänga av alarmet. Annars slår jag ner den & stänger av det när jag sover ...
På något vis blev jag helt hyper, och skrattade åt i stort sätt allt ... Helt störd asså. 
Fick ut matteprovet, och jag fick F. Komplettera vissa uppgifter & klarar jag då dom får jag E. Känns inte särsklit bra, men jag hade egentligen inget annat att vänta mig ! Är verkligen urkass på matte ! Äsch, det löser sig.
 
Dressyrträningen idag gick i alla fall bra, om man bortser från att jag nästan trillade av. Hade ju för det första inga stigläder (eller stigbyglar heller för den delen), och Itzy blev lite sur när jag satte stigbyglen i sidan på henne för hon skulle ställa sig i galoppen på volten, så hon bockade iväg sådär lite, ehm, fint ... Men skitsamma. 
Förövrigt gick det bra ! Hon är som en liten nalle med sin päls nu haha, men såfort vi flyttar (berättar sen), så ska hon klippas (:
 
Annars har det inte hänt så mycket. Har pissetyska imorgon ... Skjut mig snälla någon !
Tänkte dra mig moot duschen och sen bege mig till sängs. Inte så att jag har något bättre för mig direkt :[ 
 
Skittråkigt inlägg men ändå. Vill inte riskera att bloggen dör direkt, så nöj er med det här sålänge haha. 
puss :*



Din kommentar här tack:

Namn:
Låt mig slippa skriva allt igen!

E-postadress: (bara jag som ser)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback