första dagen i skolan

Ja .. Vad kan man säga ?
Det vart väl inget märkvärdigt med det egentligen. Ska jag vara ärlig, så från att jag stog och väntade på bussen med mina kära hörlurar i öronen kändes det faktiskt bara som att jag varit ledig över helgen som det brukar vara ni vet ?!
Och så var det ju hela tiden i skolan också haha. Så det kändes faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka rutinerna, och att det kändes så himla bra på något vis att vara tillbaka (:
Men jag vet inte .., det är något som händer när jag är i skolan. Jag blir typ hyper på något sett, & nästan som lite taskig, fast det är VERKLIGEN INTE något jag menar. Det är bara att min mun går ett i ett, och jag kan typ inte stoppa det haha, men jag ska lugna ner mig ! :D
Äsch då. Det löser sig ;)
Haha. Men det var faktiskt riktigt skönt att börja skolan igen !
Hörs imorgon om jag har något att skriva.
Dagen får faktiskt ett tummen upp :)


Almiis ♡


Mys


Idol

Äntligen är det idol igen. Saknat det ! Så nu ska jag mysa ner mig framför tv:n med mamma (;


Nu är vi igång igen (:

Åh. Det kändes så himla bra att sitta på hästryggen igen. Efter omkring 1 månads vila (välförtjänt och planerad), så är det nu dags att sätta igång igen. Träningarna börjar snart, så det är bäst att 'förbereda' sig lite (;
Hon gick iallafall inte jättebra. Vi skrittade en liten bit och sedan vände vi igen. Hon var ganska stel, i både nacke och ben, och blev pigg när vi gick ut i gräset för att få det lite mjukare och bättre om hennes fötter. Hon rusade nästan lite med mig där, men sen vart hon också väldigt tittig och rädd för allting idag. Hon vägrade flytta sig inåt för att ställas rätt, och vart bara allmänt jobbig i det sammanhanget så jag blev lite irriterad på henne ..
Men arbetet med indianen har verkligen hjälpt. Det är en HELT ANNAN ponny måste jag säga. Hon är lite lydigare, och framförallt så har hon blivit MYCKET snällare, så det är jag glad och nöjd över !
Sen blir det nog att jag väljer uteritt framför paddocken igen på onsdag hihi. Det är så mysigt och det är bra för hästen.
Itzy är också där mycket snällare. Hon är mycket bättre att rida ut på än att rida på i paddocken. Så det är kul ! :)
Halvnöjd med henne idag iallafall. Men det blir snart bra igen ;)


Om 2 dagar är rutinerna tillbaka


Min hemliga kärlek ..

.. måste vara nyponsoppa. Det är så sjukt gott, och perfekt till lunch nu idag när det åskar och öser ner.
Guud, skulle kunna leva på det.

Tycker ni om nyponsoppa ? :)


Moppekurs

Så glad.
ÄNTLIGEN är jag påväg till moppekursen. Klarats jag sen 20/25 frågor på söndag, så får jag mitt "kort" i handen :D
Det bästa är att jag går kursen med Elin och Emilia. (Tvillingarna ni vet?! , som dessutom sover hos mig inatt :)
Känns riktigt skönt faktiskt !


två miljoner våldtagna i kongo

Jag gick igenom alla mina olästa blogginlägg på blogkeen, och såg att Zara Larsson hade lagt upp om en artikel hon hade hittat länk till den artikeln, och läst den då. 
Iallafall, så kan jag säga att det skar rätt rejält i mitt hjärta när jag läste det. Asså, jag fattar inte. Att människor kan vara så jävla grymma. Fy. Jag blir så arg. 
I Stockholm bor det 2 miljoner människor. I Kongo har 2 miljoner kvinnor (och en del barn faktiskt) blivit våldtagna. 
Artikeln kan ni läsa HÄR
Det är bara så jävla sjukt. Att det ska vara så jävla grymt. Usch och tvi. 
Läs gärna både artikeln och Zaras inlägg. 
Zara har också länkat där ni kan donera lite pengar till sjukhuset. 

senaste dagarna

Hejsansvejsan. 
Jag vet att jag inte har bloggat på 2 dagar, vilket faktiskt för mig känns som evigheter, men jag tänker inte be om ursäkt för det, för jag har faktiskt ett privatliv utanför bloggen också, vilket jag hoppas att ni förstår, för detta är något ni får räkna med lite ibland ;)
Vad har egentligen hänt dom senaste dagarna ? 
- Jo, som ni vet så har jag varit hos Elin & Emilia. 
- Jag har börjat jobba lite på ny design, och framförallt ny header.
- Jag har blivit beroende av teen wolf och gossip girl.
- Jag har tänkt mycket. På olika saker. Som dock gjort mig förbannad,
- Jag har skickat iväg ett pepp-mejl till en tjej.
- Jag har läst mycket bloggar haha. Fått lite inspo ;)
 
- Jag har .. Säkert gjort mer men jag kommer inte på det just nu haha. 
 
skitsamma, detta var lite bara sådär. Kommer lite andra inlägg snart, blandannat ett lite känslosamt inlägg, med hjärtskärande stories bakom. 
 
 
 

emmathyren @ instagram

Hej.
Tänkte bara säga att ni gärna får följa mig på instagram också. Där heter jag emmathyren som på alla andra ställen i stort sett :)
Där uppdateras oftare än bloggen faktiskt, för det är rätt mycket snabbare och enklare att bara liksom slänga in en bild. 

instagram.com/emmathyren 

 

KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL MITT INSTAGRAM KONTO ☻


Holland resan -

För en 9 timmars bilresa, hade jag som färdkost; amerikanska , Skittels. 6 dom måste jag säga verkligen är huuur goda som helst ! Dom finns även i 'lila' - wild berries och 'grön' - sour, vilka verkligen är riktigt sura haha.
När vi kom fram till Coevorden, så hade vi hittat bubbel, den som vi drack när vi var små. Typ barn champange. Den var dock inte så god som jag kom ihåg haha. den drack vi iallafall på hotellet och käka lite, sen åkte vi på natt traktorpulling. 
Mer bilder tog jag inte där, för det är inget särskilt intressant ;)
Morgonen efter åkte vi vidare till Amsterdam. checkade in på hotellet, och dom hade bäddat och städat fint, med godis på alla sängar och så också. fint hotell var det ! 
& amsterdam är en stad full med kanaler, överallt (!) så våran utsikt från hotellet var såklart över en av kanalerna.
Efter att vi kommit till rätta på hotellet och hängt där en stund, så gick vi ut och kolla en runda i stan. Så Amsterdams riktigt coola och fina domkyrka, som låg precis bredvid näst hållplats: 
... ; Anne Franks hus. Åh, jag har velat åka dit så himla länge, och nu vart jag där. super coolt museé !
Fast när vi kom dit hade vi bara en halvtimme på oss, så då sa dom att det var bättre om vi kom igen morgonen efter, tidigt, så det gjorde vi. Tyvärr var det kamera förbud därinne, så vi fotade massa utanför istället :)
Men vi gick dit sen på morgonen innan dom öppna, så det bästa var att vi stog i kö typ tio minuter bara, sen var vi inne :D 
Sedan ville vi förstås äta, så vi gick och letade efter en pizzeria/restaurang som inte var fullsatt, och hittade en asssball sådan vid namn Mazzo. 
Fick supergod mat där åtminstone. Tänker LÄTT äta där igen när jag åker till Amsterdam i framtiden ! 
& sedan satt jag där så fint och väntade på att vi skulle betala och gå, så bara kommer dom med glass och tomteblodd till mig, för min smygande mamma hade gått och sagt till dom att jag fyllde år haha. (Klockan var ungefär tio minuter i tolv, alltså till min födelsedag). Blev sjukt överraskad ! Haha. 
 
Ja. Det var typ lite vad som hänt på resan. Morgonen efter gick vi som sagt vidare till Anne Frank museét, vilket jag är jätteglad för ! Och så fick jag hennes dagbok i födelsedags present av mamma och pappa, och jag var så glad så jag höll på att gråta faktiskt, för att vara där har verkligen varit en dröm för mig ! 
 
Övriga bilder från Amsterdam: 
Asså, här säljs inte kaffe om ni undrar.. Hihi
Denna hittade jag faktiskt vart man kan köpa också senare. 40 euro dock .. 
Vårat hotell på kvällen. Otroligt mysigt ! 
Åh, vad jag vill att den här ska stå i mitt garage ! Dröm mopeden. Verkligen ! ♥
Amsterdam är absolut en stad jag kommer besöka fler gånger i mitt liv ! Underbart fin stad, och supercool. Älskar den. Lätt årets favorit ! Rekomenderar verkligen att åka dit. Hade riktigt kul och bra, och min födelsedag var toppen verkligen !  
 
Det fanns faktiskt ett väldigt oväntat plus också; när vi kom dit var det tydligen gayparaden. Där är dubbelt så mycket folk som det brukar, 350 000 ungefär, och alla klär ut sig jätte konstigt. Och vissa har inga kläder alls.. Vissa halvnakna, och ja.. Det är helt galet. Men det var kul att se haha. Fast det var inte lätt att köra i den smeten,
Hoppas ni uppskattar detta inlägget, och dessa bilder. Lite halv 'flummigt' nästan, men jaja. Ni fick bilderna nu iallafall. Uppdateringen kommer det bli bättre med nu när jag är hemma och har internet igen, så det är super  :)
Vi hörs sen eller imorgon. 
 

 

Mästerkocken (;

Brände mig när vattnet stänkte också, så nu har jag ett fult brännmärke .. :(


tidsinställt

Hej på er ! 
För att bara uppdatera er snabbt, har förhoppningsvis resan gått super änsålänge, och vi borde befinna oss någonstans mellan danmark och tyskland gissar jag. Haha, får väl titta hur fel jag hade sen då (; 
Hoppas det går bra där hemma också och att solen skiner, för vad jag vet ska vi få fint väder hela dagen, och söndag :D 
Jaja. Vi ska sitta i bilen en stund till, så hörs vi som sagt senare ! 
Åh, det är så roligt att resa. Att komma bort, och att se nya platser. Love it ! 
 
Kram ♥
 
Gillar ni att resa ? 
 
 

gone in a few days

Godmorgon ! 
Jag kan börja med att berätta att jag vaknade upp av en urgullig syn. Det stog nämligen två rådjur på våran baksida. En hona och en hane. Jag vet inte varför, men min kamera vägrar att fokusera, så det blev en halvkass med mobilen istället, men det duger ! 
 
Om nnågon timme sitter jag i bilen iallafall, på väg till Holland. Resan beräknar vi tar ungefär 9 timmar, så när vi kommer fram till Hotellet ska jag skriva mer (om vi får tag på internet förstås). Fast jag gör nog nåt tidsinställt nu med. 
Vår lille vovvsing lämnade vi igår hos Monica, så hämtar vi henne på måndag igen. Super ! 
Planen var egentligen att Madde skullle följa med, men tre dagar innan fick hon reda på att några familjekompisar till dom skulle komma på lördagen och grilla, och dom har inte träffat dom på 5 år eller så, så hon valde istället att stanna hemma och träffa dom. Lite tråkigt att dom inte kunde ändra dag, men jag klarar mig ensam också ..
Hoppas att ni får det bra här hemma, så checkar jag in på hotellet i Amsterdam som fjorton-åring, och checkar ut som femton (; 
 
Kram ♥

Drar nu ;)

Normal update kommer !