perfekt början

Äntligen jullov. Hur underbart är inte det? 
Efter en massa inlämningar, prov och redovisningar som vi blev bombarderade med de sista veckorna - när en är som mest skoltrött - fick vi igår ett efterlängtat jullov. Så skönt! 

Åkte efter skolan hem till Ellen för julklappsutdelning och tacos med fina tjejkompisar, och vi spenderade även natten här. 
Jag har inte gett bort några julklappar än, MEN de får sina i januari istället för vet ni vad?!

PÅ MÅNDAG ÅKER JAG TILL USA I TVÅ VECKOR. Alltså köper jag klapparna där. 

Det blir första gången för mig i Amerika och också första gången på 13 år som jag träffar min morbror Kenneth. Vi flyger till San Fransisco, bilar efter en natt eller två hem till Kenneth utanför Sacramento (bara för att vi får en vit jul och inte ni), kör vidare till LA den 28 för att fira nyår - nyår i Los Angeles, hur mäktigt lär inte det vara?! - och sedan tillbaka till Kenneth den 1 eller 2 januari, sedan till San Fransisco igen och besöka Alcatraz bland annat, sedan är vi hemma igen den 4.
Det ska bli så himla roligt och jag är sjukt spänd. 

Kommer givetvis att fotografera en hel del och lägga upp här så småningom! 

Jag antar att vi ses nästa år igen då. Ha det gott så länge. 



Vi bloggas senare! Kramis

målet åt skogen

Idag har jag tagit emot två negativa besked & ett positivt så dagen innehåller blandade känslor.
Det ena negativa som inträffade idag är att min lilla ponnybs gått och blivit halt. Målet vi hade sedan vi köpte henne var ju att kunna ställa upp i julahoppningarna år 2014 men det är om tre dagar så det får bli 2015 istället ...
Skulle egentligen träna idag för Stina men vi hann bara trava ett varv på volten innan vi konstaterade att hon vart halt, så det blir till att vänta tills söndag och är det inte bättre då så får vi väl helt enkelt åka in och kolla det! Antagligen är det för att hon har haft känningar av det som hon protesterat alla andra ridpass utom på tävlingen i Ängelholm. Då dubbelnollade vi båda klasserna men tiden räckte inte tyvärr.
 
Resten håller jag hemligt ett tag till. Det positiva kommer snart bli utskrivet så så länge hoppas jag att ni har en toppen-dag så bloggas vi senare! Kramis